Ek kan nie wag nie.

Laudo-Liebenberg

Jis voel so lank terug laas wanneer ek iets gepost het haha skoon snaaks om te sien ek het laas jaar laas iets gepost hier op. Tyd vlieg en veral met covid19 is dinge maar heeltemal anders maar to het als goed gegaan vir my en Rochelle so prys die Here daarvoor. Hierdie nuwe design is based op Laudo Liebenberg se tune “Ek Kan Nie Wag Nie” moet se dis een tune wat na aan die hart slaan regtig n mooi treffer en ek sal recommend om hom n spin te gee.

Check hom hier onder.

 

Published by simeonferreira

Freelancer x Self Taught

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: